Працівники відділення №1 (м.Дубровиця) Сарненського районного відділу поліції затримали 47-річного місцевого жителя міста Дубровиця під час чергового збуту наркотичної речовини. Йому вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід.

Поліцейські відділення №1 викрили і двічі задокументували незаконну діяльність зловмисника, коли він збував канабіс, що підтвердила експертиза. Четвертого серпня слідчі затримали наркоторговця під час чергового збуту наркотичної речовини.

Крім того, в рамках кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, в ході якого вилучили подрібнену рослинну речовину зеленого кольору, порошкоподібну речовину білого кольору та сім рослин канабісу, який дубровиччанин вирощував на прибудинковій території.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом збуту наркотичних ревчовин слідчі повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав п’ятого серпня підозрюваному запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Санкція інкримінованої статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: Поблизу Клеваня водій автомобіля влетів у відбійник (ВІДЕО)