Сотні рівнян прийшли на масові гуляння поблизу фабрики нетканних матеріалів. Свято вулиці Фабричної відзначають вже декілька років поспіль. Для мешканців та гостей міста організували ярмарок та святкову концертну програму.

 На святі місцеві виробники продають сири, солодощі, мацик, мед, різноманітні напої. Можна придбати запечені та смажені овочі, шашлик.

Можна помилуватись і придбати глиняні вироби, різноманітні сувеніри, книжки. Для дітей працюють атракціони, дитячі гірки, батути. 

Збираються люди з різних районів нашого міста. Дехто влаштовує пікнік, для зручності гостей свята, на території навколо, організатори розмістили солом'яні тюки.

Триває і концертна програма. Виступають співочі колективи, проводяться конкурси, діток катають на конях. Усі бажаючі можуть навчитися стріляти з лука.

За дотриманням порядку слідкують правоохоронці. До слова, частина вулиці Фабричної закрита для проїзду автомобілів (від центру первинної медико-санітарної допомоги "Північний" до фабрики нетканних матеріалів).

Читайте також:У Рівному на Оствиці відбудеться лучний турнір