Джерело: Національна поліція Рівненської області
Тіло чоловіка із ушкодженнями правоохоронці знайшли у підвалі одного із будинків вчора, 6 серпня.

До поліції звернулася жителька Корця, що кілька днів не з’являється її сусід, який проживає сам та зловживає спиртними напоями. На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції відділення №7 (м. Корець) Рівненського РУП. Поліцейські обстежили прилеглу територію, однак господаря ні у будинку, ні поряд із ним не було.

У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що востаннє 48-річного чоловіка бачили із раніше судимим 40-річним місцевим жителем.

Коли поліцейські навідалися до останнього додому, той дозволив оглянути його будинок та територію господарства. У підвалі правоохоронці виявили без ознак життя 48-річного кореччанина. Тіло відправили у морг для встановлення причини смерті.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

40-річного жителя Корця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження встановлюються усі обставини скоєного злочину.

Читайте також: На Рівненщині у підвалі знайшли мертвого чоловіка