Четвертий день у селі Дермань Перша ліквідовують наслідки негоди. Нагадаємо, там минулої суботи буревій пошкодив хати, вулиці та міст. Плюс до всього у багатьох мешканців відсутнє електропостачання та побита городина. Місцеві розповідають, за все життя такої сильної зливи не пам'ятають. Наш Павло Невесенко відвідав Дермань Першу та на власні очі побачив, якої шкоди наробила негода у селі та як місцеві разом з комунальниками ліквідовують наслідки негоди.

Це відео ще першого серпня виставила у соцмережах мешканка Дермані Першої Олена. Тоді буревій пошкодив міст - він був в аварійному стані. Нині міст виглядає так. Комунальники встигли його засипати щебенем. Та все одно помітно, що селище пережило негоду. Водій маршруту Дермань Друга - Рівне Микола розповідає, таких катаклізмів не пам'ятає за своє життя.

Місцеві розповідають, у суботу йшов і дощ, і град, а лило неначе з відра. Відтак у більшість мешканців села залишилась без значної частини городини.

Окрім того частина мешканців Дермані Першої і досі живе без електропостачання.

Відсьогодні на цій вулиці постійно працюють комунальники. Ситуацію вдається виправити на краще.

Після того, як техніка засипала розмиту дорогу, місцеві власними силами продовжують складати цеглу.

Негода у дворі пані Софії повалила декілька дерев.

Нині керівництво територіальної громади, до якої входить Дермань Перша, підраховує збитки від негоди. Мешканці ж переживають, що майбутні грози ускладнять і без того плачевну ситуацію у селі.

Читайте також: Наслідки аварії на "Рівнеазоті": у ґрунті зафіксували перевищення показників нітратів та азоту (ВІДЕО)