Розповіли, за цей час розкрили кожен другий злочин, що є найвищим показником за останні п’ять років. Відзначили також кращих працівників управління та присвоїли вищі звання декільком поліцейським. А ще було багато цифр, статистики та офіційної частини. Про всі моменти з колегії розповість Павло Невесенко.

Поки центральний вхід у головне управління національної поліції у Рівненський області на реконструкції всередині у актовій залі готуються до офіційної частини - звіту за півроку діяльності. Усі в парадній формі. Один з правоохоронців напружено видихнув. Інший подивився, чи усе добре з манікюром, бо можливо треба буде тиснути руку керівництву. Нагороди та погони чекають кращих працівників. І найголовніше репетиція вручення. Потому до президії виходять керівники області та поліції. Сідати можна з дозволу головного поліцейського регіону.

Далі було багато цифр та статистики. За півроку на спецлінію поліції надійшло понад 123 тисячі повідомлень від громадян. В середньому кожні 10 хвилин оператор служби «102» брав як мінімум один телефонний дзвінок. У журналі єдиного обліку зареєстровано понад 83 тисячі заяв і повідомлень, із яких 4832 — про вчинені кримінальні правопорушення. Олексій Камишанський розповідає за шість місяців розкрили кожен другий злочин.

Під час колегії Олексій Камишанський розповів, що було звільнено 58 працівників. За що саме головний поліцейський області відповів дуже розмито.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль зауважив, відтепер за Рівненщиною спостерігатимуть ретельніше - в області встановлять більше камер, в рамках проєкту Безпечна Рівненщина. Запустити її планують вже до кінця цього року. Впровадження першого етапу обійдеться у 7 мільйонів гривень. Та додав, яку фразу він готовий повторювати щодня.

А потому керівництво рівненської поліції та області зробило те, що так старанно репетирували їхні підопічні - нагородили кращих працівників управління.

Читайте також: На Рівненщині запрацював перший іспитовий майданчик з української мови для держслужбовців