Ще чотири нові автобуси МАЗ прибули на Костопільське міське комунальне підприємство «Костопількомунсервіс».

Сьогодні, 2 серпня, один з них планують запустити на міському маршруті №4, а після прибуття ще одного автобуса Костопільська міська рада має намір запустити їх на усіх п’яти діючих міських маршрутах, повідомляють на сайті Костопільської міської ради.

Транспорт перебуває у власності «Костопількомунсервісу», який має ліцензію на перевезення. Усі комунальні автобуси знаходитимуться на цьому підприємстві, яке забезпечить їх водіями, кондукторами, здійснюватиме технічне обслуговування та медичний огляд водіїв. Зараз на підприємстві споруджують бокси для відстою міських автобусів.

Нагадаємо, з 15 квітня на маршруті №3 курсує новий муніципальний автобус. Усі автобуси придбано коштом міського бюджету за програмою транспортних перевезень у громаді.

Упродовж багатьох років на міських маршрутах в Костополі працювали лише приватні перевізники, перевезення здійснювали маршрутками. Безсумнівні переваги нового транспорту – це можливість пересування ним людям з особливими потребами, жінкам з дитячими візками, кондиціонер в салоні, гарантоване пільгове перевезення та дотримання графіку.

Читайте також: На Рівненщині звільнять водія маршрутки, який вимагав 40 гривень у подружжя