Травмований водій та загибла пасажирка. Наслідки смертельної автотрощі, яка сталася на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Корнин Рівненського району. Відомо, що водій "BMW", їдучи по трасі, різко почав гальмувати. Через що автівку занесло на зустрічну смугу, де в неї на великій швидкості врізалася вантажівка. Травмованого водія легковика доставили до лікарні. Пасажирка легковика загинула на місці. Їй було 18 років. Кермувальник вантажного автомобіля не постраждав. Подробиці, далі у сюжеті.

Жахлива аварія сталася напередодні на трасі Київ-Чоп поблизу села Корнин Рівненського району. Їдучи по дорозі міжнародного значення, кермувальник "BMW" різко натис на гальма, внаслідок чого автомобіль викинуло на зустрічну смугу, де його протаранила вантажівка "Scania". У салоні автомобіля легковика, перебувало двоє людей - 23-річний водій та 18-річна пасажирка. Удар був нищівної сили - молода дівчина померла на місці.

Медики кажуть, життю водія "BMW" загрози немає. Зараз він знаходиться у нейрохірургічному відділені міської лікарні.

Люди, які живуть поблизу Корнинського перехрестя розповідають, що в цьому місці постійно стаються смертельні ДТП.

У Службі автомобільних доріг додають, світлофор певна річ зменшує ризик ДТП, однак більшість смертельних аварій стається через неуважних водіїв, які порушують правила дорожнього руху.

До слова, якщо водій неуважний та не слідкує за дорожньою обстановкою, то його не врятує ніякий світлофор. Приклад тому водійка легковика, яка врізалась в патрульний автомобіль, який з проблисковими маячками їхав на ДТП. 

Читайте також: У Рівному недобросовісні підприємці збували "сурогат" через сільські магазини