У місті Березне під колесами автомобіля загинула жінка. Трапилося це ще 23 липня ввечері. Донька загиблої стверджує, що у поліції цю справу навмисно затягують. Оскільки відомостей про те, з якою швидкістю рухався автомобіль та чи був водій тверезий, і досі немає. А винною попередньо вважають її матір. Чому, детальніше дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Вікторія - донька загиблої жінки, яка 23 липня, їдучи на велосипеді, потрапила під колеса автомобіля у Березному. Його керманичем виявився 20-річний місцевий житель.

Як ця машина рухалася по дорозі перед ДТП видно на цьому відео, яке зняла камера відеоспостереження із сусідньої вулиці. Тож, додає Вікторія, її мама аж ніяк не могла раптово виїхати йому на зустріч.

Однак, ні сам хлопець, ні його рідні на зв`язок з Вікторією так і не вийшли. Спілкувалася вона лише із, так званим, другом сім`ї, який допоміг жінці із похоронами. Чоловік каже, хлопця не виправдовує, але розповідає як з його слів усе відбувалося.

У результаті лікарі швидкої допомоги, які приїхали на місце події, констатували лише смерть жінки.

Тому місцеві жителі, аналізуючи отримані жінкою травми, сумніваються, що винною у цій ДТП може бути велосипедистка.

Разом з тим, аби з`ясувати як насправді усе відбувалося правоохоронці відкрили кримінальне провадження, попередньо вилучивши автівку у водія.

Якщо ж його провину таки доведуть загрожує йому позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Читайте також: На Рівненщині горів гараж: вогонь знищив автомобіль, мотоцикл та домашні речі (ФОТО)