Фото ілюстративне
Учора, 28 липня, у Рівному понад пів сотні людей з ліфтів звільнила бригада підприємства "Арм-Еко", два десятки людей звільняли працівники ТОВ "Вертіка", на три десятки викликів виїжджали працівники "Рівнеліфту".

Про це інформує Суспільне.Рівне.

"У Рівному після аварії на підстанції зупинилися ліфти, а в них були заблоковані пасажири. Працівники аварійної бригади компанії "Арм-Еко" звільнили з ліфтів понад пів сотні людей", – повідомила речниця компанії Наталія Пастухова.

Зазначають, що рятувальна операція тривала з 20:30 до опівночі. Насамперед майстри включали ліфти, в яких застрягли люди. І таких виявилося чимало.

"На вулиці Степана Бандери у ліфті взагалі опинилося ненормативна кількість людей, до десяти – це велике перевантаження. До того ж були з дітьми"

Керівник ПРАТ "Рівнеліфт" Володимир Варжель повідомив, що у піковий момент отримали від двадцяти до тридцяти повідомлень, що у ліфтах застряли люди. Багато хто і не підраховували кількість вивільнених людей.

Так само і начальник УЖКГ міста Володимир Пилипчук повідомив, що вони не мають зведеної інформації щодо ліфтів. Підприємства реагували на виклики самотужки, а управління координувало дії.

Читайте також: Аварія на підстанції у Рівному: без світла залишилось майже все місто