Шум, неприємний запах та галас. І так цілодобово. У Костополі люди нарікають на автомийку, яка розташовна поруч багатоповерхівки. Кажуть, неодноразово зверталися до місцевої влади, однак ніяких змін не відбулося. Мешканцям будинку набридло, що їхні звернення постійно ігнорують, тож вони вирушили до Костопільської міської ради. Що з того вийшло, дивіться далі у сюжеті.

Саме так мешканці однієї з дев'ятиповерхівок у Костополі розповідають про автомийку, яка розташовна впритул до їхнього будинку та працює цілодобово. Скарги у людей однакові, мета одна на всіх. Місцеві хочуть, щоб мийку закрили, або перенесли за межі міста.

Також мешканці багатоповерхівки розповідають, що коли будувалася мийка то прибудинкову територію так сказати трішки підсунули, аби місця вистачило для новенької автомийки.

А ще додають, що перед святами приїздить стільки охочих помити свій транспортний засіб, що яблуку ніде впасти.

Тож в черговий раз найактивніші мешканці будинку по Коперника 1, вирушили до Міської ради, щоб висловити своє невдоволення. В той же час у міській раді саме проходило засідання Міськвиконкому, на якому серед усіх запитань було і питання про автомийку.

Окрім відсутності дозвільних документів, обурені люди стверджували, що мийка, яка працює з 2018 року має знаходитись за 100 метрів від житлового будинку. Натомість у міській раді сказали 15 чи 20 метрів, але точної відповіді так ніхто і не надав.

На засіданні міськвиконкому був власник автомийки, вислухавши всі скарги та пропозиції у свою адресу він повідомив, що вже провів роботу зі своїм персоналом.

Після засідання власник додав, що обов'язково зустрінеться з людьми для подальшого діалогу та вирішення їхньої проблеми. Міський голова Костополя Євгеній Денисюк пообіцяв вирішити проблему, але вже на наступному засіданні міськвиконкому.

Телеканал Рівне1 обов'язково слідкуватиме за цією ситуацією та за виконанням голосних обіцянок.

Читайте також: Екс-директорка дитячого садка Рівного оскаржує у суді винесену їй догану