Пройтися туристичним маршрутом брам Рівненської, Волинської та Хмельницької областей стане можливим онлайн. А все тому, що у Рівному невдовзі стартує проєкт "Волинські барбакани". Аби ці пам'ятки архітектури зробити віртуальними, організатори витратили на цей проєкт більше восьмисот тисяч гривень. Яка його мета та чому проєкт вирішили зробити віртуальним, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

І першою такою ідеєю стало створення віртуального туристичного маршруту брамами Рівненської, Волинської та Хмельницької областей.

Оскільки брам, які колись знаходились на території Рівного до наших днів не залишилося, одну із них вирішили відтворити у віртуальному вигляді.

На її візуалізацію необхідно витратити 280 тисяч гривень, що складає основну частину коштів спрямованих на розробку цього проєкту.

А родзинкою цього маршруту стане саме Рівне. І усе це роблять виключно з однією метою - щоб залучити туристів до нашого міста.

До слова, сам проєкт в електронному вигляді з додатками на телефоні можна буде побачити вже восени. Тоді ж стане можливим і замовити екскурсію з гідом "Волинськими барбаканами".

Читайте також: Завтра у Рівному безкоштовно тестуватимуть на Гепатит С