Дитячих майданчиків більшає. У селі Довговоля колишнього Володимирецького району біля місцевої школи урочисто відкрили нову розважальну зону для малечі. З цієї нагоди тут влаштували справжнє свято. Дітей розважали аніматори та пригощали морозивом. До слова, подібних ігрових зон у нашій області за рахунок приватних коштів відкрили уже більше десятка.

З усмішкою, танцями та урочистостями. У селі Довговоля справжнє свято як для дітлахів, так і для їх батьків. Адже тут облаштували сучасний ігровий майданчик. Якщо, зазвичай, перерізання стрічки прерогатива високопосадовців, то цього разу таку відповідальну місію довірили малечі.

Раніше, аби провести час з дітьми, місцеві батьки були змушені їхати до Володимирця або ж Сарн. Саме тому вони не один рік просили облаштувати у селі відпочинкову зону. І ось тепер те, що не так давно було лише мрією - втілено у життя.

У селі Довговоля мешкає понад півтори тисячі людей, з них третина - це діти. Новий дитячий майданчик побудували біля місцевої школи. Це помітно облагородило територію. Також тут встановили і систему відеоспостереження. На думку директорки Довговільської школи, це дасть змогу зберегти такий цінний для громади подарунок.

За словами чиновників, вони розуміють важливість фінансування таких ініціатив для малечі. Особливо там, де така велика народжуваність. Однак своїми силами, лише за бюджет громади реалізовувати такі проєкти можливості не мають.

Подібних дитячих майданчиків за приватні кошти на теренах нашої області було облаштовано вже більше десятка. У віддалених куточках нашої області таким подарункам особливо радіють, адже якості цих сучасних ігрових атракцій позаздрили б навіть деякі розважальні зони і у нашому обласному центрі.

Читайте також: Учні ліцею на Рівненщині, який пошкодила блискавка, підуть до школи вчасно