Відтепер у Рівненському драмтеатрі можна не лише переглянути виставу, а й вакцинуватися. Адже з 25 липня там почав діяти міський центр вакцинації. Щеплюватимуть людей 7 днів на тиждень з 9 до 17 години. Як на це відреагували театрали та чому обрали саме цю локацію, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

 Сюди зазвичай приходять аби переглянути виставу, послухати концерт та щоб просто відпочити.

Але у неділю зранку у всіх відвідувачів Рівненського драмтеатру мета була зовсім інша. Тому, що прийшли вони вакцинуватися проти ковід-19. У театрі таку новацію сприйняли з розумінням.

Не бентежить те, що міський центр вакцинації відкрили у театрі і самих рівнян.

Саме з таким розрахунком, каже координаторка з вакцинації в області Олена Гандзюк, місто і розгорнуло центр вакцинації в драмтеатрі. Розглядали також торговельні центри та інші заклади, але до них добиратися не зручно.

Приходити сюди потрібно уже традиційно з паспортом аби підписати письмову згоду на вакцинацію. Опісля чого лікар запитує про стан самопочуття. А далі він обирає вакцину, яку йому й вводять.

Проте Ганна вибрала собі іншу вакцину. І через 15 хвилин після щеплення, каже, побічних ефектів поки не виникло.

До слова, крім Рівного такі центри діють в Сарнах, Вараші та місті Дубно. З 9 до 17 години 7 днів на тиждень. І отримати щеплення може кожен хто туди завітає.

Читайте також: За минулу добу на Рівненщині COVID-19 діагностували у 3 людей