Внаслідок пожежі в магазині загинув пенсіонер. Його квартира знаходилася на другому поверсі, якраз над приміщенням, де і сталося займання. Це був магазин продовольчих товарів на рівненському ринку. Наразі він закритий через ремонтні роботи. Детальніше дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Ринок, 9 година вечора, рятувальники отримують дзвінок про пожежу в одному із місцевих продовольчих магазинів.

Людей у приміщенні на момент займання не було, тож ніхто з працівників магазину не постраждав. Але оскільки він знаходиться у житлову приміщенні, де проживають люди, жертв уникнути не вдалося.

Рятувальники винесли чоловіка на свіже повітря та ще намагалися його реанімувати. Втім, через деякий час він помер. А люди, які мешкають у сусідньому будинку розповідають, задимлення було настільки сильне, що спати з відчиненими вікнами було неможливо.

Люди, чиї квартири пропахли димом наступного дня почали перебирати свої речі та оцінювати завдані їм збитки. Те, що вціліло пакували в автівки на задньому дворі. Сам же магазин, в якому і гасили пожежу закрили на ремонт. Його працівники та деякі відвідувачі про інцидент, який трапився напередодні говорять неохоче.

Натомість постійні покупці магазину виявилися більш ввічливі. Хоч і спантеличені тим, що тепер доведеться продукти купляти деінде.

У поліції тим часом уже відкрили кримінальне провадження, аби встановити усі обставини події. Хоч попередьою причиною займання стало коротке замикання електромережі. 

Читайте також: Унаслідок пожежі у магазині загинув рівнянин: слідчі відкрили кримінальне провадження