Сьогодні в Україні стартував 5-ий етап вакцинації від COVID-19. З 21 липня зробити щеплення зможе кожен охочий, старше 18 років. Центри вакцинації зараз діють у Рівному, Дубно, Вараші та два у Сарнах. Також заплановано відкрити у Радивилові, Дубровиці та Костополі. Що потрібно для того, аби вакцинуватись, дивіться далі у сюжеті.

Маргариті Крутяковій 78 років. Одна з перших прийшла сьогодні вакцинуватись від коронавірусу у рівненській діагностичний центр. До щеплення ніяк не готувалась, розповідає жінка. Вирішила вакцинуватись перед поїздкою на південь України.

Ганна Шевчук прийшла на щеплення з родиною. До коронавірусу ставляться насторожено. Особливо бояться дельта штаму, який вже зафіксований в Україні. Тому вирішили провакцинуватись.

Сьогодні в Україні стартував 5-тий етап вакцинації від ковід. Щеплюють всіх охочих, старше 18 років вакциною Pfizer.

Вакцини вистачає. Для того, аби щепитись, працює попередній запис, а також діє жива черга. Всім бажаючим провакцинуватись треба мати з собою декларацію або паспорт. Щеплюють безкоштовно 7 днів на тиждень.

Зараз всіх щеплюють вакциною Pfizer. Також область отримала 55 тисяч доз вакцини Moderna. Вакцинація триватиме доти, доки не щеплять левову частку населення Рівненщини. До слова, імунітет від коронавірусу отримали понад 100 тисяч жителів області.

Читайте також: Замовчували ситуацію: чим закінчилась міська комісія ТЕБ та НС щодо аварії на "Рівнеазоті" (ВІДЕО)