Вже близько місяця у Квасилові не працює амбулаторія. В приміщенні протікає дах, а на стінах утворився грибок. Амбулаторію майже місяць тому закрили на ремонт, проте жодні роботи і досі не розпочали. Де місцеві змушені отримувати медичну допомогу та чому ремонт не починають - далі у сюжеті.

Три тижні в Квасилові не працює амбулаторія. Її зачинили на ремонт, однак і досі жодних робіт не розпочинали. Пані Алла прийшла забрати амбулаторні картки. Жінка обурена незручностями, що з'явилися через закриття амбулаторії.

Нині в амбулаторії діє лише реєстратура, де видають медичні картки з 9-ї до 10-ї години ранку. 29 червня медзаклад закрили на ремонт. Всередині помітно як протікає дах, на стінах грибок. Відтак, тут вирішили відремонтувати дах, окрім цього облаштувати новий пандус. Тим часом мешканці Квасилова повинні звертатися за медичною допомогою в Рівне. Їх приймають в Центрі ПМСД на Драгоманова. Проте, в місто їхати хочуть не всі. Тому часто люди ідуть до автомобіля швидкої, аби отримати допомогу.

Однак, каже фельдшер, не відмовляють нікому. Хоч іноді приходить і по п'ятеро людей протягом дня. Ігор Барановський пояснює, розуміє людей, бо хто ж захоче їхати в Рівне, щоб робити укол. Напередодні чоловік написав про ситуацію допис в соцмережах. Обурився, що 20 днів амбулаторія закрита, а ремонт так і не почали. Це прокоментувала староста Квасилова Віта Кисільова.

До слова, зараз цей допис із групи видалили. А отже зникли і всі коментарі. Ми намагалися зв'язатися зі старостою Квасилова, аби вона обгрунтувала звинувачення в бік фельдшера і розповіла про ремонт амбулаторії. Однак, на робочому місці її не знайшли. На телефонні дзвінки Віта Кисільова також не відповідає. До слова, вчора в соцмережах на ситуацію відреагував і міський голова Рівного. Він пояснив, що проектно-кошторисна документація проходить експертизу і тільки після цього можна переходити до виконання робіт.

Читайте також: На Рівненщині 8-річний хлопчик потрапив під комбайн