В Сарненському районі 17-річний підліток зґвалтував малолітнього хлопчика, те ж саме хотів зробити і з його на рік старшим братом, але дитина відбилась і змогла втекти. Юного збоченця вже затримали співробітники міліції і порушили проти нього кримінальну справу.

Дітлахи грались у кабіні цього «КАМАЗу». Братам було весело, вони голосно кричали коли до них підійшов 17-річний Олександр. Він пригрозив хлопцям міліцією. Мовляв, тут знаходитись заборонено. Діти повірили і перелякались. Юнак пообіцяв про це нікому не говорити, але попросив про послугу. Підліток завів братів на територію тракторної бригади і зняв штани.

Зґвалтувати юний педофіл встиг лише меншого хлопчика. Старший зумів вирватись і втекти. Брати про все розповіли батькам, ті поскаржились у міліцію. Хлопця затримали. Матір збоченця розповідає: у всьому винні новітні технології. Її син, підозрює жінка, надивився фільмів для дорослих і захотів сам спробувати.

Затриманий педофіл – із сім’ї п’ятидесятників. Окрім нього, пані Ніна, яка має почесне звання матері героїні, виховує ще 11-ох дітей. Для селян, більшість з яких віруючі, цей випадок став справжнім шоком.

Юного збоченця затримали співробітники місцевого райвідділу міліції. За зґвалтування дитини проти нього вже порушили кримінальну справу. Для Олександра – вона вже не перша.

У міліції кажуть: проти юнака достатньо доказів його вини. Якщо хлопця визнають винним, до вироку у цій справі приєднають і термін попередньої судимості. А вже у в’язниці юний педофіл може опинитись на місці своїх жертв. До таких злочинців за ґратами ставлення особливе.