Сергій Якимюк звернувся до міської влади з проханням облаштувати пішохідний перехід, встановити відповідні дорожні знаки, освітлення і дорожню розмітку на перетині вулиці Льонокомбінатівська-Фабрична.

Чоловік ще 3 липня зареєстрував петицію на сайті Рівненської міської ради.

Автор пояснює, що на цьому перехресті знаходяться кінцеві зупинки тролейбусів №2, №4, маршрутних таксі №47, №51, кільце Льонокомбінату, однак, бракує облаштованого пішохідного переходу.

"В цьому місці, не зважаючи на постійний громадський рух автотранспорту, мешканців прилеглих будинків, які проживають по вул.Фабрична, вул.Льонокомбінатівська, житлових масивів "Осінній", "Світанковий", "Слава Переможцям", працівників векиких підприємств Льонокомбінату та Фабрики нетканих матеріалів, поліклініка "Північна", відсутня можливість безпечного переходу дороги, а тому, пішохідний перехід у вказаному місці вкрай важливий. Така недбала організація дорожнього руху змушує громадян (дітям, які прямують до школи, батькам ведучи дітей в садочки, працівникам ідучи на роботу) порушувати правила дорожнього руху та переходити дорогу в не облаштованих (заборонених) місцях", - пише Сергій Якимюк.

До слова, якщо звернення набере 300 голосів, його розгляне міський голова та надасть письмову відповідь.

Підтримати петицію можна за посиланням до 21 серпня.

Читайте також: "З Одеси до Вараша велосипедом" - житель Рівненщини незвично провів відпустку (ФОТО)