Джерело: Рівненська облдержадміністрація
На дорозі державного значення Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів ведуться роботи на семи ділянках загальною протяжністю 58 кілометрів.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг у Рівненській області, наразі основні роботи сконцентровані між Костополем та Сарнами, аби вже до кінця будівельного сезону 2021 року забезпечити комфортний проїзд від Рівного до Сарн.

Паралельно тривають роботи поблизу кордону з Республікою Білорусь на півночі, а також на межі Рівненської та Хмельницької областей на півдні.

На двох ділянках Н-25 загальною протяжністю 8 кілометрів тривають роботи з влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону. Роботи підрядником організовані у дві зміни та ведуться з 6 ранку і до опівночі.

Ще на двох ділянках загальною протяжністю 10 км (12-22 км) підрядником розпочато підготовчі та геодезичні роботи. На сьогодні 4 ділянки автошляху загальною протяжністю 33 км вже введено в експлуатацію. Також на 5-ти ділянках основного проїзду загальною протяжністю 46 км завершені роботи з облаштування верхніх шарів асфальтобетону. Фінішувало будівництво мосту на ділянці 112-117 км.

Нагадаємо, автодорога Н-22 Городище-Рівне-Старокостянтинів будується в рамках президентської програми "Велике будівництво".

Враховуючи маршрутний принцип відбору ділянок ремонту, у найближчі 2 роки автодорога, як одна з ключових транспортних магістралей регіону, буде відремонтована повністю, запевнили у Службі автомобільних доріг у Рівненській області.

На фото - дорога державного значення Н-22 Городище-Рівне-Старокостянтинів, село Три Копці. На 5-ти км ділянці залишилося розфарбувати зупинки, завершити відкоси, благоустрій туалетів і облаштувати на зупинках тактильної плитки для слабозорих людей.

Читайте також: На Рівненщині триває будівництво Північного обходу (ФОТО)