3 мільйони гривень. Саме таку суму моральної шкоди хоче стягнути з Тетяни Літвінової, перша дружина загиблого. Нагадаємо, у 2017 році знайшли вбитим рівненського перукаря Сергія Літвінова. У злочині звинувачують його другу дружину- Тетяну Літвінову. Жінку відразу помістили у СІЗО. За цей час вона встигла народити там двійко дітей. І зараз просить випустити її під домашній арешт. У той час перша дружина загиблого хоче аби обвинувачена компенсувала моральну шкоду. Сьогодні відбулось чергове слухання у справі. Була на ньому Ольга Данілюк.

3 мільйони гривень за завдану моральну шкоду. Таку суму хоче отримати Наталія Літвінова. Це перша дружина загиблого Сергія. Ці гроші жінка хоче стягнути з Тетяни Літвінової. Її звинувачують у вбивстві рівнянина Сергія Літвінова. Заяву про завдані моральні збитки, Наталія Літвінова озвучила сьогодні на суді.

Потерпілим у цій справі, нагадаємо, виступає 17-річний син від першого шлюбу Сергія, Сергій Літвінов. І його мати, оскільки хлопець неповнолітній, є офіційним представником юнака в суді. Адже за час розгляду справи мати та батько убитого Сергія, померли. А вирок суду Тетяна Літвінова не почула і досі. Не визнає також і цивільний позов про відшкодування моральної шкоди.

Втім у злочині зізнається та покази давати готова. Але просить випустити її із СІЗО. Прокурор проти.

Адвокат Тетяни Літвінової заперечує. Та просить змінити її підзахисній міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Оскільки, термін її перебування в СІЗО невдовзі може закінчитися. Так як за датою скоєння злочину вона підпадає під дію "закону Савченко". А за ним день перебування в СІЗО рахують за два. І з цього виходить, що ніби-то відсиділа Тетяна Літвінова не 4, а 8 років. Проте, ці аргументи адвоката обвинуваченої, прокурора не переконують.

І судді приймають рішення продовжити Тетяні Літвиновій тримання під вартою ще на 60 діб. Наступне судове засідання відбудеться 31 серпня. Де представниця потерпілого Наталія Літвінова пояснить, за, що обвинувачена має відшкодувати її сину 3 мільйони гривень.

Читайте також: Війна за батьківську хату: у Шпанові роками триває сімейний конфлікт