Біля Рівного у аварії постраждала родина, а їхня 8-річна племінниця загинула. Трапилося це напередодні ввечері між селами Малий Олексин та Хотин. Водій не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. Авто перекинулось. Чому трапилась аварія, з'ясовувала Ольга Данілюк.

На цьому відео видно, як люди ще намагаються допомогти потерпілим у ДТП. Втім, одну із пасажирок не вдається реанімувати навіть лікарям швидкої, які приїхали на виклик. Вони констатували смерть дитини.

11-річну дівчинку каретою швидкої доправляють в обласну дитячу лікарню. Звідки, після огляду травматологом відпускають додому. А от її матері доведеться ще близько місяця лікуватися у травматологічному відділенні міської лікарні.

Тобто, перебувати вона може виключно у лежачому положенні. Наразі її стан лікарі оцінюють як середньої важкості. Розмовляти про те, що трапилося напередодні, жінка відмовляється. Не знає, як потрапив у ДТП і сам водій. Він, до слова не постраждав. Та й за кермом у стані алкогольного сп`яніння не перебував.

Також з'ясовуватимуть, чи перебувала 8-річна дівчинка у автокріслі. Адже від перевертання авто вона просто вилетіла з салону. Відомо, що знаходилася вона на задньому сидінні відразу ж за водієм. Його, між іншим правоохоронці не затримували. Але кримінальне провадження відкрили.

Санкція цієї статті передбачає ув`язнення строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортним засобом до 3 років. Але за умови, якщо вину водія доведуть у суді. 

Читайте також: У Рівному в ДТП постраждав неповнолітній мотоцикліст