Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Учора, 7 липня, старший інспектор СРПП Вараського районного відділу поліції Микола Волос вийшов на прогулянку із дочкою. Близько 21-ї години він побачив підозрілого чоловіка, який чимдуж мчав через двір будинку та озирався. © Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/majnovi-zlochini/na-sluzhbi-247-u-varashi-policzejskij-zatrimav-grabizhnika-u-poza-robochij-chas/

Крім того, капітан поліції почув крики про допомогу та кинувся його наздоганяти. Коли затримав, чоловік викинув щось під дерево. Микола Волос одразу ж викликав колег.

 

Як виявилося згодом, 33-річний житель Вараша - причетний до пограбування цигаркового кіоску. Скориставшись відчиненим віконечком, біля якого стояла тарілка із грішми, зловмисник відкрито заволодів грошовими коштами. Зі слів продавця, там було близько 500 гривень.

 

Варашівець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і був судимим за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

За фактом грабежу розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення 33-річному чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Підгоріла їжа: у Рівному врятували із задимленої квартири матір та сина