Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Учора, сьомого липня, близько 14:20 до поліції надійшло повідомлення медиків, що до Рокитнівської лікарні «швидкою» із тяжкими тілесними ушкодженнями доставили потерпілого.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 13:30 в селищі Рокитне поблизу місцевого магазину між 45-ти та 46-ти річними місцевими жителями виник конфлікт, під час якого молодший дістав із кишені розкладний ніж яким завдав один удав в область живота знайомому та втік.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували. Попри вжиті реанімації заходи життя чоловікові врятувати не вдалося. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 46-річного жителя Рокитного настала внаслідок масивної крововтрати із ушкодженням внутрішніх органів.

За результатами проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські виявили 45-річного зловмисника за місцем проживання. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У скоєному він зізнається, але пояснює, що вбивати не хотів. Із його слів інцидент трапився через те, що 46-річний знайомий напередодні начебто вкрав у нього куртку, сокиру та ніж. Тож, аби повернути майно, вирішив налякати його.

За фактом умисного вбивства слідчі відділення поліції №2 (смт Рокитне) Сарненського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури 45-річному жителю Рокитного повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відомо, що підозрюваний раніше мав проблеми із законом за незаконне поводження із холодною зброєю. Крім того, притягувався до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку.

Досудове розслідування триває

Читайте також: Впізнала і викликала поліцію: завдяки рівнянці зниклого чоловіка розшукали