Здорожчання проїзду. Мешканці Квасилова обурені підвищенням тарифів на проїзд у громадському транспорті. Вартість проїзду хотіли підвищити майже вдвічі, однак місцеві з цим незгодні. Відтак, в Квасилові зібралися чиновники, перевізники та пасажири, аби знайти компроміс. Чим це закінчилося - знає Анастасія Ковальчук.

Замість дев'яти гривень - шістнадцять. До такої суми міг зрости проїзд за маршрутом Рівне - Квасилів. Новина обурила місцевих мешканців. Вони зібралися на зустріч із перевізниками, аби дійти компромісу.

Перевізники погодилися безкоштовно брати одного пенсіонера на маршруті. Окрім цього, безоплатно возитимуть учасників бойових дій та деякі інші пільгові категорії пасажирів. 16 гривень - максимальна ціна, яку порахували перевізники. Проте, і вони розуміють, що пасажирів така вартість не задовільняє. Однак, пояснюють, зараз дорожчає все.

Тож домовилися попереденьо до 12-ти гривень. Так перевізники зможуть підтримувати технічний стан транспорту і платити зарплату водіям. Така вартість задовільняє не всіх квасилівчан.

Федір Мисюра пояснює, попри це, не варто орієнтуватися на рівненські ціни.

Про зростання вартості проїзду вже відомо і пасажирам. Ось що вони думають про новий тариф.

І справді, викликане збитками, подорожчання проїздку торкнулося і внутрішньообласних, і приміських і міжміських маршрутів. Тож подобається це пасажирам чи ні, зниження тарифів наврядчи варто очікувати.

Читайте також: Нищать кущі з чорницею: жителів Рівненщини штрафують за збір ягід гребінками