Усе через ремонт дороги Устилуг-Луцьк-Рівне. Біля помешкання жителів Обарова існує стіна, яка слугує бар'єром між будинками та автострадою. Відтак, панель вже руйнується та уся вкривається тріщинами. Люди зверталися за допомогою у всі відповідні служби, втім, це безрезультатно. У ситуації розбиралась Яна Євтушок.

Перекошена на 15 см, вкрита тріщинами та починає руйнуватись. Мова йде, про стіну, що півтостоліття тому збудована в Обарові. Така опорна панель існує бар'єром між діючим будівництвом дороги Устилуг-Луцьк-Рівне та житловими будинками. Люди бояться, що стіна ось-ось звалиться на їхні помешкання.

Крім того, через місцями зруйновану стіну, люди практично не мають змоги добиратися до власних помешкань.

Керівництво Городоцької територіальної громади про цю проблему знає. Втім, вдіяти ніяк не може. Бо споруда перебуває на балансі Служби автодоріг.

Зі свого боку, у Службі автодоріг нарікають на самих скаржників. Кажуть, через позицію власників земельної ділянки будівельники досі не можуть виконати роботи, передбачені проектно-кошторисною документацією. А також наголосили, що частину стіни, яка вже нахилена та несе загрозу для життя мешканців - все ж демонтують.

До слова, аби вирішити питання зруйнованої стіни - жителям Обарова лишається дійти згоди зі службою автодоріг. Тоді небезпечну споруду демонтують. Варто наголосити, що актуальною для скаржників також є проблема з освітленням території приватного сектору, на що жителі також просять звернути увагу. Телеканал Рівне 1 слідкуватиме за розвитком подій та про деталі повідомить згодом. 

Читайте також: На трасі Рівне - Луцьк почали вкладати верхній шар асфальту (ВІДЕО)