Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Слідчі Рівненського районного управління поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом відносно жителя Хмельниччини за скоєний розбій та незаконне поводження зі зброєю. Йому загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 18 квітня цьогоріч близько 20 години 32-річний житель міста Славута, перебуваючи у медичній масці та рукавичках, дочекавшись, коли касир обмінного пункту виходитиме із приміщення, почав наносити їй тілесні ушкодження та проник усередину.

37-річна жінка зуміла зірвати маску з нападника та виштовхати його, а небайдужі громадяни затримали нападника, який до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше судимого 32-річного жителя Славути одразу затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні розбою, поєднаного із проникненням у приміщення, за ч. 3 ст. 187, а також за ч.1 статті 263 КК України. Поліцейські вилучили у зловмисника пістолет, який згідно із висновком експерта був перероблений, а також вісім патронів.

За результатами зібраної доказової бази слідчі закінчили досудове розслідування. Яке покарання тепер понесе обвинувачений - вирішуватиме суд.

Читайте також: На Рівненщині вантажівка не розминулася з мікроавтобусом (ФОТО)