Фото ілюстративне
20 липня відбудеться онлайн аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці».

Основним видом діяльності підприємства є технічні випробування та дослідження. Серед іншого – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, професійно-технічна освіта, діяльність у сфері охорони здоров'я, роздрібна торгівля тощо.

Підприємство володіє двома будівлями в центральній частині Рівного на вул. Лермонтова, 7: адміністративними приміщеннями площею 469,3 м² та лабораторним блоком загальною площею 452,7 м². Розмір земельних ділянок під нерухомістю - 0,054 га.

Стартова ціна ЄМК ДП «Рівненський експертно-технічний центр Держпраці» становить 13 807 696 грн, а прийом заявок на участь в онлайн аукціоні триватиме до 19 липня 2021 року.

Нагадаємо, Регіональне відділення Фонду Держмайна України по Рівненській та Житомирські області продовжує активно займатися приватизацією збиткового держмайна, яке продається на аукціонах. Приватизація експертно-технічних центрів Держпраці зумовлена тим, що вони не є профільними для держави, їх діяльність можуть здійснювати приватні підприємства. Інвесторам пропонується вже працюючий бізнес із базою клієнтів та досвідом роботи на ринку.

Взяти участь в аукціонах може кожен охочий. 

За інформацією Рівненської ОДА.

Читайте також: Медпрацівники Рівненщини можуть пройти тест на цифрову грамотність