Внаслідок ДТП на Сарненщині загинув 18-річний юнак. Подія трапилася напередодні ввечері. Хлопець їхав на мотоциклі, коли на зустріч йому виїхав автомобіль. Від удару мотоцикл розірвало навпіл. Медики намагалися врятувати кермувальника у кареті швидкої допомоги. Однак від отриманих травм хлопець помер. До слова, за минулі вихідні це не одне ДТП за участі мотоциклістів. Ольга Данілюк продовжить.

Шолом обабіч дороги та розірваний на дві частини мотоцикл. Люди, які зібралися на вулиці Гагаріна в Сарнах, ще намагаються врятувати життя водію мотоцикла. Однак цього зробити не вдається, навіть, медикам, які приїхали на виклик.

А правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху. І уже з'ясували, що водій автомобіля в стані алкогольного спяніння не перебував.

До слова, того ж дня, але кількома годинами раніше, подібне зіткнення трапилося і у Вараші.

На щастя, керманич цього мотоцикла травм, які б загрожували його життю, не зазнав. Проте допомога медиків йому все ж знадобилася.

Подібних травм зазнав і водій мотоцикла, який став учасником ДТП днем раніше в селищі Соснове Березнівського району.

Наразі чоловік почуває себе уже краще, кажуть в екстреній медичній допомозі. Втім, за часту, водії саме цих транспортних засобів є чи не головними винуватцями ДТП.

Внаслідок чого водії автівок й не встигають врахувати дорожню обстановку та допускають з ними зіткнення. Не розділяють любов мотоциклістів до швидкості також і мешканці рівненських багатоповерхівок.

Однак, підсумовують, як водіям мотоциклів, так і водіям автівок потрібно вчитися ввічливості на дорозі та не забувати про правила дорожнього руху.

І поки цього вчить лише негативна статистика ДТП, які трапляються чи не кожного дня. Та кримінальна або ж адміністративна відповідальність, яку несуть водії, за вчинену дорожньо-транспортну пригоду.

Читайте також: На Рівненщині через смерть немовляти судитимуть акушерку-гінеколога