У 327 містечках та селищах Рівненщини, які внаслідок негоди, у вечір п'ятниці, 25 червня опинилися знеструмленими електропостачання вже відновлене. Ліквідовувати наслідки стихії працівники енергетики розпочали одразу після проходження штормового фронту.

 Нагадаємо, станом на ранок суботи 26 червня внаслідок штормового вітру та сильних опадів без електропостачання залишилися 340 населених пунктів Рівненщини. 

Станом на 9.00 28 червня енергетики працюють над відновленням електропостачання у 13 населених пунктах, які залишаються повністю знеструмленими, на території обслуговування Рівненського, Гощанського та Березнівського РЕМ.Сюди скеровано 8 додаткових бригад з районів електричних мереж, яким вже вдалося подолати наслідки буревію. Загалом до відновлювальних робіт було залучено 76 бригад Рівнеобленерго та 81 одиниця техніки.

Найбільше постраждали від буревію колишні Рівненський, Костопільський, Гощанський, Корецький, Дубенський, Березнівський, Сарненський райони – це обірвані електромережі, пошкоджені опори, повалені дерева, часто у важкопрохідній місцевості, що значно ускладнює проведення відновлювальних робіт. Ураган оминув лише територію обслуговування Зарічненського РЕМ.

Про це повідомляє прес-центр ПрАТ «Рівнеобленерго»

 Читайте також: Які культурні заходи заплановані на сьогодні у Рівному