Фото ілюстративне
Після вчорашньої негоди багато населених пунктів Рівненської області залишаються без світла, у декого – пошкоджені дахи. Бригади Рівнеобленерго та рятувальники без відпочинку ще із ночі працюють над усуненням цих проблем.

Мешканці області скаржаться, що через перенавантажені лінії не завжди можна оперативно додзвонитися до відповідних служб.

Відтак у Рівненській ОДА активували роботу обласного контактного центру на цих вихідних. 

Щоб швидко повідомити про проблему, телефонуйте на безкоштовну гарячу лінію 0 800 500 078. Оператори кол-центру зафіксують інформацію та оперативно направлять її для подальшого реагування.

Я провів онлайн-нараду із всіма задіяними до протидії стихії службами. Он лайн - тому що всі служби зайняті ліквідацією наслідків стихійного лиха. І відволікати керівників від відновлювальних робіт в різних частинах області - не доцільно.

Головне нині - відновити нормальне функціонування життєдіяльності регіону! Люди повинні зустріти свято Дня Конституції в нормальних умовах. Рівненська ОДА і всі аварійні служби працюють в цілодобовому режимі. Розраховую, що основні ушкодження будуть ліквідовані вже найближчим часом, - повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Читайте також: Негода не відступає: жителів Рівненщини попереджають про грози та сильний вітер