фото - НК
Футболісти та тренерський штаб народного клубу вперше після нетривалої відпустки знову зібралися у Рівному. Після успішного проходження медичного огляду команда провела тренування на стадіоні Національного університету водного господарства та природокористування.

У розпорядженні головного тренера команди Юрія Вірта – повний боєкомплект. Включно із новачками: Артемом Кичаком, Дмитром Кльоцом та Євгеном Пасічем.

Перший тренувальний збір червоно-чорних триватиме до 2 липня. У цей період команда працюватиме у Рівному, де займатиметься загальнофізичною підготовкою та роботою з м’ячем. У цей період рівняни зіграють два спаринги: з луцькою Волинню (29 червня) та Львовом (2 липня).

Вже 5 липня Верес розпочне другий тренувальний збір. До 18 липня рівняни житимуть та тренуватимуться у Винниках на базі футбольного клубу Рух.

Також у рамках другого тренувального збору команда Юрія Вірта проведе ще п’ять контрольних матчів. Рівняни зіграють з волочиським Агробізнесом, львівськими Карпатами та Рухом. Ще два спаринг-партнери будуть визначені згодом.

Читайте також: Рівненський «Верес» переглядає футболіста з США

Нагадаємо, новий сезон Верес розпочне домашнім матчем чемпіонату УПЛ проти Колоса 25 липня.