У Рівному "На Щасливому" знову горів автомобіль. Позашляховик "BMW X5" вигорів вщент. Він належав жінці, якій 74 роки. Але їздив на ньому 22-річний молодик. Він неодноразово притягувався до відповідальності. Від надання будь-яких пояснень і написання заяви, через спалене авто - відмовляється. Що кажуть у поліції, розповість Юрій Чорнобривець.

У Рівному "На Щасливому" вкотре горів автомобіль. Пожежа сталася напередодні у ночі поблизу дитячого садочка. Відео палаючого автомобіля зафільмували місцеві жителі. На цей раз людей не здивувала така пожежа, навпаки вони вже до такого звикли.

Пожежники прибули на місце пожежі та загасили автомобіль, але врятувати його не вдалось. Кажуть, що такі випадки на цьому мікрорайоні не дивина. І трапляються вони переважно в темну пору доби. За останніх три місяці тут згоріли 4 автомобілі.

Жертв та постраждалих внаслідок пожежі не було. Також не постраждали й інші автомобілі, які були припарковані неподалік. Поліцейські в свою чергу вже з'ясували, кому належав автомобіль та хто ним користувався.

Також правохоронці затримали ймовірного палія, який втікав у поле з місця пожежі. Зараз від дає свідчення. Окрім того у поліції розповіли про підпали авто, які сталися з початку 2021 року.

Більшість справ є досі нерозкритими. Підпали авто "На Щасливому" місцеві пов'язують із кримінальними розбірками та бурштином. Втім у поліції цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують.

Читайте також: На Рівненщині чоловік постане перед судом за те, що жорстоко вбив собаку