Вона мріяла стати музикантом, та доля склалася інакше. Лікар терапевт Рівненської центральної міської лікарні Алла Бичкова вже 40 років рятує людські життя. Жінка працює лікарем-терапевтом та про свій життєвий вибір не шкодувала ніколи. Напередодні Дня медичного працівника знімальна група телеканалу Рівне 1 хоче розповісти одну життєву історію медика, яка на своєму професійному шляху допомогла сотням тисяч пацієнтів.

8 година ранку, а лікар-терапевт Алла Бичкова вже на робочому місці. Жінка в медицині вже 40 років. Любов до професії лікаря прищепив батько, котрий працював хірургом.

Пані Алла полюбляє читати книги, відвідувати театр, а в дитинстві мріяла стати музикантом.

Здобувала освіту на Буковині, потім була інтернатура. Та процес самовдосконалення для лікаря не завершується ніколи.

Кожен робочий ранок лікаря починається із обходу найважчих хворих. І цей шалений рух завершиться лише наприкінці дня.

Терапевти щодня розбираються у складних діагнозах своїх пацієнтів, призначають обстеження, аналізи. Подекуди доводиться лікувати по 5-6 хвороб у однієї людини.

Та працюючи багато років у медицині, розповідає пані Алла є одна річ, до якої не вибудовується імунітет. Кожен важкохворий пацієнт відкладається у памяті. В той момент, коли розумієш - допомогти не вийде - дуже важко.

Невеликі оклади, стресова робота, довгі зміни. Усе це теж робота медиків. Та Алла Бичкова має свій власний рецепт, як впоратися з емоціями. і він доволі простий.

Читайте також: До Рівного в рамках велотуру завітає вокаліст гурту "Скай"