Фото ілюстративне
Сьогодні, 19 червня, о 17:24 на лінію 103 надійшов виклик від жителя смт Соснове. Він повідомив, що отримав травму голови, внаслідок цього розпочалася кровотеча.

За вказаною адресою прибула бригада з пункту постійного базування Соснове.

Під час огляду 32-річного пацієнта було виявлено: занижені показники гемодинаміки, рана голови, яка супроводжувалася інтенсивною кровотечею.

Бригада швидкої терміново надала медичну допомогу відповідно до протоколу, щоб стабілізувати стан пацієнта. Було оброблено рану та забезпечено довенний доступ.

З проблисковими маячками бригада швидкої рушила до Березнівської центральної районної лікарні, аби негайно доставити пацієнта до медичного закладу. Проте, між селами Моквин і Хотин, бригада екстренки потрапила в аварію.

«З-за повороту з кущів раптово виїхав трактор з причіпом-косаркою. Водію швидкої вдалося об‘їхати трактор, проте косарка «зачепила» нашу карету. На щастя, екстренка не злетіла у рів. Ніхто не травмувався. Механічні пошкодження отримав автомобіль швидкої», - розповідає старша лікарка зміни Центру ЕМД та МК Любов Волинець.

Про подію повідомлено поліцейським.

Для транспортування пацієнта було залучено лікарську бригаду Березнівської підстанції Обласного Центру ЕМД та МК.

Пацієнта госпіталізовано до Березнівської центральної районної лікарні.

За інформацією Рівненського обласного центру екстренної медичної допомоги

Читайте також: Рятувальники Рівненщини нагадують правила безпеки під час відпочинку на воді