На Рівненщині колесо від вантажівки вбило пішохода. Місцевий мешканець йшов тротуаром, біля дороги. У цей час їхав лісовоз, завантажений деревиною. У вантажівки розгерметизувалось колесо і на швидкості полетіло у чоловіка. Останньому відірвало руку, також він отримав численні внутрішні травми. За кілька годин пішохід помер. З подробицями Анна Яцук.

Трагедія сталась у місті Березне. 45-річний Василь йшов цією вулицею. Прямував з дому до брата.

Чоловік йшов тротуаром, вздовж дороги. У цей час їхав лісовоз завантажений деревиною. Місцеві мешканці почули дивний звук, схожий на вибух.

Від удару пішохода відкинуло на кілька метрів у паркан. Чоловіку відірвало руку. Потерпілого відразу госпіталізували у реанімацію місцевої лікарні. Медики кажуть, крім ампутованої кінцівки, поранений отримав множинні внутрішні травми, крововиливи та забої.

Рідні, які приїхали забирати тіло Василя - досі не можуть отямитись від пережитого. Кажуть, у той злощасний момент з дядьком додому, мав іти 13-річний племінник. Але в останній момент затримався.

Жінка каже, зараз її син перебуває у стані шоку. Адже наздогнав дядька і одним з перших побачив його закривавленим.

Брат загиблого вважає, що лісовоз, який перевозив деревину був у неналежному технічному стані. Каже, має і докази.

Автомобіль "Урал", який перевозив деревину належить місцевому деревообробному підприємству. Спершу охоронець повідомив, що керівництво через кілька хвилин роз'яснить ситуацію.

Проте вже за кілька хвилин виявилось, що коментувати нікому. Мовляв, всі у лісі і спілкуватись із журналістами немає кому.

За кермом вантажівки був 40 річний місцевий мешканець. Встановлено, що він був тверезий. Хто понесе відповідальність за загибель людини - встановить слідство.

До слова, рік тому на Рівненщині сталась аналогічна трагедія. У колишньому Зарічненському районі теж відлетіло колесо від лісовоза і вбило 11-річну дівчинку. Авто належало Зарічненському лісовому господарству. Начальника автотранспортного цеху судять через смерть дитини. Мовляв, випустив авто на лінію з несправностями. Дана справа вже у суді. Чоловіку загрожує до 5 років тюрми. Хто понесе відповідальність через трагедію у Березному, незабаром встановлять слідчі. Загиблий Василь був розлучений. У нього залишилась донька.

Читайте також: У трьох містах Рівненщини працюватимуть центри вакцинації