Потрійне щастя. У Рівному напередодні Трійці народилося трійко хлоп'ят. Малюки з'явилися на світ на 33 тижні вагітності шляхом кесарського розтину. Їх мамі 23 роки. У Рівненському міському пологовому будинку кажуть це справжній подарунок напередодні дня медичного працівника, адже востаннє трійнята народжувалися у їх закладі ще у 2018 році. Як нині почуваються малюки та як назвали своїх трьох богатирів щасливі батьки - знає Катерина Савченко.

Рівнянці Ользі 23 роки. Вона з чоловіком Віталієм одружені два роки. Молоде подружжя мріяло про малюка. На 12 тижні вагітності під час узд діагностики вони дізнались, що чекають на трійню.

Віталію 24 роки. Новоспечений батько не приховує радості, чоловік впевнений - вони впораються, бо ж діти це щастя.

Хлопчики народилися у Рівненському міськогму пологовому будинку 12 червня. Малюки з'явилися на світ шляхом кесарського розтину.

Нині хлопчики із мамою перебувають в відділенні інтенсивної терапії, бо ж все ж народились передчасно. Це перші трйнята, які з'явилися на світ у 2021 році в Рівненському міському пологовому будинку. Народження трійні, кажуть медики - рідкість.

Породілля каже, під час вагітності, як і у кожної майбутньої мами були тривожні думки, однак її вагітність незважаючи на кількість дітей протікала доволі легко.

Своїм трьом крихітним богатирям імена батьки придумали завчасно. Малюки вже відрізняються характерами.

Родина вже розуміє, що додаткові руки, аби доглядати за малюками точно доведеться шукати.

Наразі батьки вчаться доглядати за своїми крихітками, додому щасливу родину медики випишуть, коли їх вага перевищить хоча б 2 кілограми.

Молода родина мешкає у Рівному, свого помешкання поки не мають. Орендують. У міській раді довгі роки функціонувала програма купівлі житла родинам, які не мали свого помешкання та ставали батьками троьх діток одночасно. Чи отримають квартиру Ольга та Віталій поки невідомо. У прес- службі міськ ради повідомили, що це питання вивчають.

Читайте також: 20 червня рівненські центри вакцинації не працюватимуть