Кілька годин тому Україна перемогла збірну Північної Македонії. Сталося це в рамках другого туру групового етапу Євро 2020. У Рівному в парку Шевченка до фан-зони зібралися сотні рівнян, аби підтримати головну команду країни. Усі перипетії матчу та емоції рівнян бачив наш Павло Невесенко.

Рівняни від цього матчу, як і всі українці, очікують лише перемоги.

І не запрягаючи коня, Україна з перших хвилин матчу кинулась штурмувати ворота македонців. На 5 хвилині матчу небезпечно пробивав Олександр Караваєв - м'яч пролетів вище воріт. Потому за три хвилини лівою у ближній кут завдавав удару Руслан Малиновський - кіпер македонців перевів шкіряного на кутовий. На 11 хвилині Роман Яремчук виходив віч-на-віч з воротарем, втім не наважився пробити, віддав передачу на партнера, яку перехопив македонський захисник. Емоції рівнян красновмовні.

Хтось від невикористаних моментів вирішив перекусити.

Втім настрій рівнян змінюється на 29 хвилині. Україна забиває гол.

На 34 хвилині "зеленка" знову зривається. Роман Яремчук виходить один на один з воротарем і влучно цілить у ближній кут.

Під час перерви ми вирішили перевірити рівнян на знання українського футболу.

На другий тайм прийшов дивитися футбол і міський голова Рівного Олександр Третяк.

Але якимось не фартовим виявився Олександр Третяк, принаймні, на цей момент у цій грі. На 57 хвилині македонець Езджан Аліоскі пробив 11-метровий. Георгій Бущан парирував удар, втім суперник вдало зіграв на добиванні - 1:2. Потому наші футболісти щільно сіли в оборону, а македонці почали проводити небезпечні атаки біля наших воріт. Переломною для нас стала 83 хвилина. Після перегляду вар арбітр призначив пенальті вже у ворота македонців.

Останні хвилини матчу виявились дуже напруженими, втім нашим футболістам вдалось втримати свої ворота недоторканними. Як наслідок перша перемога збірної України на Євро 2020.

Читайте також: Сотні рівнян вболівають за Україну у фан-зоні в парку Шевченка (ФОТО)