І надалі перебуватиме за ґратами. Обвинуваченому у серії зґвалтувань рівнянину продовжили термін запобіжного заходу. Ще два місяці чоловік пробуде в ізоляторі тимчасового тримання. Підтримати постраждалих вкотре прийшли небайдужі мешканці міста. Як рухається розгляд справи - далі у сюжеті.

Під стінами Рівненського міського суду збираються люди. За декілька хвилин тут розпочнеться чергове засідання, у справі серійного ґвалтівника. Чоловіка обвинувачують у 4 зґвалтуванннях та двох спробах зґвалтувань. Постраждалих жінок і надалі підтримують небайдужі. Обіцяють не пропускатимуть жодного засідання.

Нагадаємо, постраждалі жінки розповіли громадськості про жах, який їм довелося пережити відколи у грудні минулого року суддя Рівненського міського суду прийняла рішення відпустити їх кривдника зі стін СІЗО під цілодобовий домашній арешт. З того часу у справі змінився суддя, відбулося не одне засідання феміди, а обвинувачений впродовж 2 місяців перебував в ізоляторі тимчасового тримання. 25 червня цей запобіжний захід мав завершитись. Сьогодні його мають продовжити. Розгляд справи, каже одна з постраждалих поволі рухається, щоправда є і певні перепони.

І постраждалі і прокуратура клопотала до суду, аби обвинуваченого не відпускали під домашній арешт.

Щонайменше до 15 серпня обвинувачений у серії зґвалтувань перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також: Поблизу Квасилова ДТП за участю легковика та вантажівки (ФОТО)