Сталося це вранці 16 червня. Невідомі зайшли в аптеку, що на вулиці Дубенська. Почали погрожувати 19-річній провізорці, аби та віддала гроші. Після цього забрали кошти та обоє втекли через вікно. Більше подробиць дізнавалась наша Яна Євтушок.

 

О 4 ранку 16 червня двоє чоловіків звернулися до працівниці аптеки на вулиці Дубенська. Просили надати першу медичну допомогу. Оскільки, нога в одного із них була у крові, дівчина пустила їх у приміщення.

Потім чоловіки почали погрожувати 19-річній провізорці, аби та віддала гроші. 

Після цього обоє зловмисників втекли через вікно. Одного із них поліцейські затримали у дворі неподалік аптеки. Ним виявився 34-річний житель Дубна.

Опісля злочину, аптеку зачинили. Ми навідалися туди, втім на наші запитання провізор відповідати не хотів. Мовляв, нічого не знає.

Місцеві кажуть, що вдень в аптеці працює до 3 провізорів, втім уночі лише один. Переконані, в темну пору доби працівників має бути більше. Втім про подібний випадок нічого не чули.

Саму аптеку зачинили на невідомий термін. Люди занепокоєні. Кажуть, на мікрорайоні вона лише одна.

До слова, раніше судимого 34-річного дубенчанина помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі тривають пошуки щодо встановлення місця перебування іншого зловмисника. 

Читайте також: Водій був п`яний: поліція розповіла подробиці смертельної ДТП на Рівненщині (ФОТО)