Синці та подряпини. На Сарненщині, до помешкання пенсіонерки прийшли з обшуками, через зрізані її сином дерева. Мали вилучити бензопилу та трактор. Під останній жінка просто лягла, не давши змогу поліції його забрати. За словами пенсіонерки - правоохоронці її тягали по землі та заламували руки. Як наслідок кримінальну справу відкрили і на неї - за супротив поліції. І почали службове розслідування щодо дій правоохоронців, аби з'ясувати чи справді вони перевищили повноваження. З подробицями, Дмитро Тригубець

Сутичка через трактор. До хати пані Ніни, яка мешкає у селі Зносичі на Сарненщині, завітали з обшуком представники правоохоронних органів. Все через шість дерев сосни, які ніби-то зрізав її син. Мали на меті знайти бензопилу та трактор, які є речовими доказами у справі.

За словами жінки - правоохоронці не розгубились, відтягнули її від нього, та заламали руку, аби та не заважала їм виконувати ухвалу суду.

Жінка не заперечує, що до останнього не хотіла віддавати трактор, однак - втратила свідомість, їй поліцейські викликали швидку та місцеву фельдшерку. Інцидент трапився вже майже тиждень тому, однак рани не зійшли і досі. Адже жінка має серйозні проблеми зі здоров'ям, зокрема і надвисокий рівень цукру у крові - розповідає її донька, яка також стала свідком обшуків.

Син, який ніби-то і різав дерева зараз живе і працює в Києві та час від часу приїздить до села. Згідно ухвали суду, свідок, який допомагав чоловіку різати дерева дав проти нього свідчення, в тому числі і розказав де можуть бути речові докази - це і стало головним аргументом для слідчого судді аби дати дозвіл на обшук. У коментарі нашому телеканалу покази свідка дещо різняться.

Батько каже, до цього його сина навіть на допит не викликали. А прийшли вже з ухвалою суду про обшук. Для нього це стало несподіванкою, так само і для інших членів родини.

У поліції ж кажуть - жінка заважала їм виконувати рішення суду. Більше того вона просто лягла під трактор, аби завадити правоохоронцям його вилучити.

Загальну суму збитків, через зрізані дерева оцінили у понад 40 тисяч гривень. Більше того, схоже одним кримінальним провадженням усе не скінчиться. Справу відкрили і на пенсіонерку.

Жінка - не приховує, емоції над нею взяли вверх. Однак візит правоохоронців для неї був неочікуваним.

Через отримані жінкою травми поліцією було розпочато службове розслідування, аби з'ясувати усі обставини, зокрема і те чи не було перевищено правоохоронцями своїх службових повноважень.

Читайте також: На Рівненщині закінчують облаштовувати кільце на аварійному перехресті