Через карантин. Усі дошкільні навчальні заклади працюватимуть впродовж двох місяців: червня та серпня. Чи працюватимуть у липні якісь ДНЗ та що робити батькам, які не мають змоги піти влітку у відпустку та доглядати за своїми дітьми- далі у сюжеті.

Літо - пора активного відпочинку, а для працюючих батьків маленьких дітлахів ще й період міркування, куди прилаштувати малечу, якщо дитячий садочок не працює. У соцмережах батьки активно цікавляться цим питанням.

Підкажіть,які садочки будуть черговими в місті і беруть діток на літо?

Між тим, поки що, дитячі садочки у Рівному працюють у звичному режимі. На подвір'ї дитячого садочку "Зірочка" лунає сміх. Вихованці дошкільного навчального закладу на прогулянці грають у активні ігри.

У літню пору, каже директорка дитячого садочку Людмила Євтушок, робота закладу відрізняється. Більшість часу малюки разом з вихователями проводять на свіжому повітрі.

Цьогоріч їх дошкільний навчальний заклад працюватиме до кінця червня.

І через карантинні обмеження теж, у ДН закладах вперше відбулися зміни в роботі у літній період. У попередні роки усі садочки закривалися на місяць на ремонтні роботи, впродовж 2 літнього місяця у певних садочках працювали зведені групи.

А працюватимуть у липні в Рівному 5 дошкільних навчальних закладів.

Головне, говорять освітяни, аби епідситуація була стабільною. Та вдячні батькам, які розуміють ситуацію. Про це свідчить і загально міська статистика. У Рівному з майже 11 тисяч дітей, що зазвичай відвідують садочки до закладів нині ходить трохи більше 5 тисяч.

Читайте також: Як у Рівному святкуватимуть День батька?