Велика група жінок-десантниць із Рівненщини взяла участь у заході. Народний депутат України, представник депутатської групи «Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Віктор М’ялик долучився до заходу, щоб підтримати землячок.

Спортивні навантаження, освітні лекції, мотиваційні курси та різноманітні командні активності — більше 350 жінок зі всієї України пройшли командно-тренувальне навчання Жіночого десанту в рамках Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ». Представниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» також долучились до заходів. Віктор М’ялик, народний депутат України, відвідав заходи Жіночого десанту і виступив із мотиваційною промовою, у якій підкреслив важливість ролі жінки в українській політиці та їх прагнення до змін в Україні:

«Я як батько шести дітей як ніхто інший розумію, що саме жінки створюють і будують суспільство. Тому сьогодні для нас важливо підтримати жінок, які мають долучитися до розбудови нашої держави, беручи участь у політичних процесах країни. Ми на Рівненщині будемо максимально сприяти участі жінок у політичному житті громади. Саме це я задекларував на нашій зустрічі, що відбулася за участі лідера партії Ігоря Палиці та моїх колег-депутатів», - заявив Віктор М’ялик.

За словами Віктора М’ялика, в Україні сьогодні жіноче лідерство «на підйомі»: українські жінки чимдалі активніше займаються громадською діяльністю та стають лідерами суспільної думки. Десантниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» своєю активністю підтверджують готовність брати на себе відповідальність і доводять, що більше й частіше стають відповідальними не тільки за себе, своє життя і свою сім’ю, а й за життя громади та країни в цілому.

Масштабний захід став одним із найбільших в історії Жіночого руху. Організатори запевняють, що зупинятися не збираються, і далі буде ще масштабніше.