14-річну дівчинку побив дорослий чоловік. Це трапилося у селі Велика Омеляна на одному із дитячих майданчиків. Свідками побиття були діти, проте нападника це не зупинило. До слова, з ним вдалося поспілкуватися нашим журналістам. Як чоловік себе виправдовує та чому підняв руку на дівчинку - дізнавалася Анастасія Ковальчук.

Заступився за доньку. На цьому майданчику після словесного конфлікту між дітьми 14-річну дівчинку побив дорослий чоловік. Це трапилося у Великій Омеляні. Того вечора Аня та Ірина посварилися.

Аня розповіла про все батькові. Натомість він хотів провчити її подругу. Усе це трапилося на очах дітей, які гуляли на майданчику.

Батьки постраждалої Ірини побігли на майданчик як тільки дізналися. Мама дівчинки каже, нападник одразу сів на велосипед і почав втікати.

Медики оглянули дівчинку і відпустили додому. Наслідки побиття помітні на обличчі Ірини. У неї - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забої. Чоловік, який це зробив провину визнає. Каже, стало образливо як батькові за те, що його дитину скривдили.

Того вечора Ігор випивав. У цьому зізнається і журналістам, і поліції.

Слідчі вже розпочали досудове розслідування. За нанесення легких тілесних ушкоджень чоловікові загрожує покарання.

Читайте також: У Рівному автівка збила пішохода і навіть не зупинилася