Досі перебуває у слідчому ізоляторі Зоя Давидюк з Костополя, яку звинуватили у вбивстві на замовлення. Ще у травні 2009 року зник її син - підприємець Тарас Ярмушко. Його знайшли мертвим у річці Замчисько. Порушувати кримінальну справу міліціонери не стали, бо не знайшли на тілі слідів насильницької смерті.

Тому мати Тараса Ярмушка, яка була у відчаї від втрати єдиної дитини, провела власне розслідування. У причетності до вбивства сина вона помилково запідозрила його знайому та замовила її вбивство. Та про її наміри вчасно дізнались співробітники УБОЗу, які і затримали костопільчанку за підготовку замаху. Зараз ця справа в суді, але Зоя Давилюк, розповідають в УБОЗі, у скоєному не розкаюється.

Окрім організації замаху на вбивство, Зої Давидюк пред'явили ще одне обвинувачення. Як ми вже розповідали, лише після затримання Зої Давидюк «убозівці» провели нове розслідування та підтвердили, що її сина Тараса Ярмушка таки вбили. Вони й розшукали людину, яку звинуватили у його вбивстві. У цій справі вже також розпочався судовий процес.