У Рівненському районі чоловік помер після укусу бджіл. Сталось все у селі Малий Шпаків. Чоловіку був 61 рік. Він повернувся з пасіки і впав посеред двору. Медики констатували смерть. За словами дружини померлого, у нього могла бути алергічна реакція на укуси бджіл. Ольга Мосійчук продовжить.

У селі на Рівненщині бджоли вжалили чоловіка. І той через декілька хвилин помер. Фельдшер швидкої, який виїздив на місце події каже, дружина ще намагалася привести його до тями та всі спроби виявилися марними.

Що саме стало причиною смерті Вадим Кравчук говорити не береться. Додає лише, що якихось ознак алергічної реакції на тілі чоловіка при огляді не помітив.

Летальних випадків після зустрічі з бджолами не пригадує й Богдан Лимар. Чоловік очолює Спілку пасічників Рівного та Рівненщини.

Втім, лікар-алерголог Ірина Мельник іншої думки. Зауважує вкрай рідко, та все ж 1 летальний випадок на 100 осіб може трапитися після зустрічі з цими комахами.

Додає, люди, які мають схильність до проявів сильних алергічних реакцій повинні консультуватися в алерголога. А також уникати будь-якого контакту з алергенами.

Чи був чоловік схильний до проявів алергічних реакцій нам невідомо. Проте, пасічник із сорокарічним стажем каже, ходити біля бджіл потрібно чітко дотримуючись встановлених правил.

Рідні загиблого пасічника від коментарів відмовились. Сьогодні, 11 червня, прощались із 61-річним жителем Малого Шпакова.

Читайте також: Від малого до старого: у Рівному відбулося спортивне свято (ВІДЕО)