Вчора у Рівному з вікна багатоповерхівки випав чоловік. Сталося це на вулиці Адама Міцкевича. На місце події приїхала медики швидкої допомоги, однак викликали їх до жінки, котру напередодні побив цей таки чоловік. Останнього врятувати не вдалося, жінка із численними травмами госпіталізована до Рівненської центральної міської лікарні.

 Як це було розповідає фельдшерка швидкої Вікторія Євчук: 

"Вчора ввечері отримали виклик. Приїхали до однієї з багатоповерхівок міста. Нас зустріла мама побитої жінки, з нею піднялися на 7 поверх. Там вже перебували працівники поліції, рятувальники, сусіди. Зайшли в одну із квартир. Там була жінка з множинними ранами обличчя і голови, у неї були по всьому тілу ссадни, набряки, гематоми, розбита губа, кровотеча з носа і рота. Її побили. В момент огляду жінки медики почули шум і крики знадвору."

Фельдшерка підійшла до вікна і побачила чоловіка, який лежав на асфальті біля автомобіля швидкої допомоги. Вона припустила, що він випав з вікна сусідньої квартири.

"Я разом із одним рятувальником вийшла на вулицю, аби допомогти чоловіку. Його життєві показники були критичними. Ми викликали ще одну бригаду швидкої допомоги та почали діяти згідно алгоритмів. В цей момент приїхала ще одна бригада. " 

Однак, врятувати життя 30 -річному чоловіку не вдалося, попри усі заходи вжиті медиками. За попередньою інформацією саме він наніс травми жінці, яка виявилася його сестрою. Правоохоронці вияїхали на місце події насамперед за фактом сімейного насилля. Однак, за вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 КК України (із відміткою самогубство). Детальніше про цей інцидент дивіться сьогодні в Новинах Рівного.

Читайте також: У Рівному чоловік побив сестру, а потім випав з сьомого поверху і розбився насмерть (ВІДЕО)