Біля Рівного побили водія маршрутки. Бо той не заїхав на зупинку. Водію 55 років. Їздить на 47-мій рівненській маршрутці. На нього з кулаками напав молодик на кінцевій зупинці у селі Вересневе. Між чоловіками нібито виник конфлікт. Травмований водій зараз у важкому стані у реанімації. Більше розповість Катерина Савченко.

Того вечора у селі Вересневе поблизу місцевого магазину між водієм 47 маршрутки та мешканцем селе Велика Омеляна виник словесний конфлікт. 26-річний чоловік вдарив водія маршрутки, котрий, зазвичай, там зупиняється. На місце події викликали правоохоронців.

Свідки події одразу покликали місцеву фельдшкерку. Жінка була ошелешена побаченим.

Каже, одразу надала усю можливу медичну допомогу, люди викликали швидку. Коли побачила, кого саме доведеться рятувати - була у шоці, адже про 55 річного водія Миколу місцеві відгукуються лише позитивно.

Водії маршруток, розповідають, вони незахищені і нерідко потрапляють під гнівні слова пасажирів, але такого не очікував ніхто.

В магазині, що поруч, кажуть, обидвоє чоловіків спокійні та порядні, часом роблять покупки у них. Наслідків словесної перепалки передбачити певно ніхто із її учасників не міг.

Усі обставини події встановлюють правоохоронці. Розповідають, що передувало конфлікту, а внаслідок і травмуванню водія.

26-річний Ігор, житель Великої Омеляни, вирішив з'ясувати у водія, чому той не спинився на зупинці. Пояснює, не планував бити чоловіка.

Нині водій маршрутки перебуває в реанімації міської лікарні. Жодних прогнозів лікарі не дають.

За фактом необережного тяжкого тілесного ушкодження слідчі проводять досудове розслідування. Збирають усі докази, аби повідомити молодикові про підозру. Максимальне покарання за вчинене - обмеженням волі на строк до двох років. 

Читайте також: Мешканці однієї з багатоповерхівок Рівного вже тиждень живуть без газу (ВІДЕО)