У Рівному трагічно загинув студент. Хлопцю було 18 років. Він випав з вікна 3-го поверху гуртожитка, у якому проживав. Ілля Томашевський знає подробиці цього моторошного випадку.

Смерть 18-річного Дмитра приголомшила усіх студентів та працівників цього гуртожитку. Напередодні вночі, хлопець відпочивав разом із друзями в одній із кімнат, до поки не поліз через вікно.

Кімната де відпочивали хлопці знаходиться на 3-ому поверсі. Дмитро переліз із вікна кімнати на димовий комин, зачепившись за металеві поручні, вбудовані у нього.

Поручень, за який вчепився студент, не витримав ваги хлопця та відірвався. Парубок впав на бетонно-асфальтне покриття з висоти 3-го поверху та отримав травми несумісні з життям.

За однією із версій, ймовірно, хлопець мав борги за проживання у гуртожитку. То ж як почув стукіт у двері, злякався, що за вечірній шум, його можуть вигнати.

Проте, підтвердити цю інформацію адміністрація коледжу відмовилася.

Студенти та працівники гуртожитку характеризують хлопця позитивно. Вахтери розповідають, що він працював, а коли приходив пізно додому - завжди пускали.

Відомо, що 18-річний Дмитро навчався на 4-курсі одного з рівненських коледжів. Родом із міста Шепетівка і за попередньою інформацією батьків не має. На разі, слідчі проводять досудове розслідування за фактом нещасного випадку. Тіло студента відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті.

Читайте також: Рівненському адвокату в Костополі спалили авто