У Костополі власниця фото-салону розбила банку зі сметаною об голову пенсіонерки. Бабуся продавала продукти на стихійному ринку. Підприємиці, ймовірно, не сподобалось, що пенсіонерка торгує під вікнами її салону. Тому взяла банку зі сметаною, яку продавала бабуся, і вдарила нею останню по голові. Де зараз потерпіла і що загрожує її кривдниці, у сюжеті далі.

Очевидці події кажуть, торгівля йшла, як завжди, і тут раптом до однієї з продавчинь на велосипеді під'їхала дівчина і вдарила її по голові. Одразу по цьому на місце прибула швидка допомога, яка доставила травмовану пенсіонерку у лікарню, де їй надали необхідну допомогу.

Потерпіла від госпіталізації відмовилися, тож її відпустили додому. 

Люди, які щодня торгують на цьому місці розповіли, що бабусю скривдила власниця фото-салону, що розташований поруч. Самої власниці на місці не було, натомість вийшла її сестра.

Окрім того, що сестра підозрюваної висловила свою думку стосовно потерпілої продавчині, конкретики ми так і не почули - чому саме її вдарили скляною банкою по голові. Самої ж власниці в салоні не було, і як ми зрозуміли зі слів її сестри, спілкуватися з журналістами вона бажання не мала. Потерпіла бабуся в свою чергу розповіла, через що на неї напали.

Через цей інцидент пенсіонерка написала заяву до поліції. Каже, хоче, щоб винна була покарана. Правоохоронці вже займаються цією справою.

Якщо вину доведуть, власниці салону загрожує 850 гривень штрафу за кримінальний поступок, додають у поліції. До слова, поранена пенсіонерка одного разу вже потрапляла у подібну ситуацію. У 2015 році вона не поділила з жінкою пільгове місце у маршртуному таксі і зчинила бійку. Пройшло 6 років, а жінка знову опинилася у центрі гучного скандалу.

Читайте також: Як проходить робочий день дільничого офіцера Рівного (ВІДЕО)