Із численними травмами до лікарні вчора, третього червня, госпіталізували 31-річного жителя села Залужжя. Причетного до завданих тяжких тілесних ушкоджень 28-річного чоловіка слідчі затримали та повідомили про підозру.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що до матері в село Залужжя приїхала 25-річна донька із сусіднього села Семидуби. Потому жінка навідалася до знайомої, із якою та ще одним односельцем розпивали спиртні напої.

Нічого не віщувало біди, але тут приїхав чоловік і застав свою 25-річну дружину наодинці з іншим. На ґрунті ревнощів 28-річний житель села Семидуби завдав численні удари руками та ногами 31-річному мешканцю Залужжя.

«Швидку» викликала власниця будинку, де все і відбувалося. Потерпілого без свідомості госпіталізували до реанімації. Медики у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом основи черепа, переломи ребер та пневмоторакс. Стан чоловіка лікарі оцінюють як тяжкий.

Причетного до злочину зловмисника слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчинені злочину за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Сьогодні, четвертого червня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 28-річному підозрюваному запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічну пору доби строком на 60 діб.

Житель села Семидуби у поле зору правоохоронців не потрапляв та за місцем проживання характеризується позитивно. Утім, за сконе йому загрожує від п’яти до восьми років за ґратами.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Донбасі раптово помер військовий з Рівненщини